Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojama vistas gaļas, šampinjonu un paprikas mērce, baudīšanai ar vārītiem makaroniem.
45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 vistas filejas1 ĒKkartupeļu ciete eļļa cepšanai pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšassāls1 paprika šampinjoni1 sīpoli3 ķiploka daiviņas ĒKtomātu mērce pēc garšasbaziliks1 paciņa makaronu

Sagatavošana

1

Makaronus novāra, sekojot instrukcijai uz paciņas.

2

Sagriež gaļu mazos gabaliņos, apviļā kartupeļu cietē un apcep pannā sakarsētā eļļā.

3

Paprikas strēmelītes, šampinjonu šķēles, sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus pievieno gaļai un cep vēl 2-3 minūtes.

4

Pēc brīža pieliek tomātu mērci, sāli, piparus, kausiņu makaronu vārāmā ūdens un sautē vēl 5 minūtes.

5

Pēc tam samaisa kopā ar makaroniem, pārkaisa ar bazilika lapiņām vai citiem zaļumiem un pasniedz.

Iesūtīja: vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!