45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 vistas filejas1 ĒKkartupeļu ciete eļļa cepšanai pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšassāls1 paprika šampinjoni1 sīpoli3 ķiploka daiviņas ĒKtomātu mērce pēc garšasbaziliks1 paciņa makaronu
Sagatavošana
1
Makaronus novāra, sekojot instrukcijai uz paciņas.
2
Sagriež gaļu mazos gabaliņos, apviļā kartupeļu cietē un apcep pannā sakarsētā eļļā.
3
Paprikas strēmelītes, šampinjonu šķēles, sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus pievieno gaļai un cep vēl 2-3 minūtes.
4
Pēc brīža pieliek tomātu mērci, sāli, piparus, kausiņu makaronu vārāmā ūdens un sautē vēl 5 minūtes.
5
Pēc tam samaisa kopā ar makaroniem, pārkaisa ar bazilika lapiņām vai citiem zaļumiem un pasniedz.
Iesūtīja: vinčiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit