45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas fileja sāls garšvielas šampinjoni saldais krējums konjaks vai rums makaroni Parmezāna siers
Sagatavošana
1
Sagriež fileju gabaliņos un apcep ar sāli un garšvielām, kādas nu pašiem garšo pie vistas gaļas.
2
Apceptu pārliek katliņā.
3
Nedaudz apcep svaigus šampinjonus, ja mazus, tad veselus, ja lielāki, sagriež uz pusēm, un katliņā iekšā pie filejas.
4
Fileju un šampinjonus pārlej ar saldo krējumu, drusku pielej konjaku (mūsmājās parasti rumu) un sautē uz lēnas uguns, kamēr blakus katliņā vārās makaroni (mūsmājās parasti krāsainie).
5
Kad makaroni gatavi, abu katliņu saturu apvieno, klāt vēl piemaisot rīvētu cieto sieru (derēs arī cits kāds asāks siers, kāds nu pašiem garšo).
Iesūtīja: zumza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit