Foto: Shutterstock
Vistas, makaronu, siera un sēņu sadraudzības ēdiens vienā katlā.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja sāls garšvielas šampinjoni saldais krējums konjaks vai rums makaroni Parmezāna siers

Sagatavošana

1

Sagriež fileju gabaliņos un apcep ar sāli un garšvielām, kādas nu pašiem garšo pie vistas gaļas.

2

Apceptu pārliek katliņā.

3

Nedaudz apcep svaigus šampinjonus, ja mazus, tad veselus, ja lielāki, sagriež uz pusēm, un katliņā iekšā pie filejas.

4

Fileju un šampinjonus pārlej ar saldo krējumu, drusku pielej konjaku (mūsmājās parasti rumu) un sautē uz lēnas uguns, kamēr blakus katliņā vārās makaroni (mūsmājās parasti krāsainie).

5

Kad makaroni gatavi, abu katliņu saturu apvieno, klāt vēl piemaisot rīvētu cieto sieru (derēs arī cits kāds asāks siers, kāds nu pašiem garšo).

Iesūtīja: zumza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!