Foto: Shutterstock
Makaroni "po flotski" - vienkārši, ātri un garšīgi.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 paciņa makaronu500 gmaltā gaļa1 sīpols1 burkāns pēc garšassāls un pipari lauru lapa1 glāzeūdens

Sagatavošana

1

Izvāra makaronus, kā norādīts uz paciņas.

2

Kamēr makaroni vārās, pannā uzkarsētā eļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, sarīvētu burkānu un beigās arī malto gaļu, pievienojot sāli, piparus un kādu lauru lapu. Beigās piešauj glāzi makaronu vārāmā ūdens un pasutina pāris minūtes.

3

Sajauc pannas saturu ar makaroniem un ceļ galdā. Ja vēlas, par piešaut kādu karoti tomātu pastas.

Iesūtīja: Krizdole

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!