Foto: DELFI
Makaronu - olu salāti var tikt pasniegti kā salāti, bet variējot ar piedevām un to daudzumu var sanākt kārtīga pusdienu maltīte.

Savāra savītos makaronus, nu tādus, kas jau sausi savīti ligzdiņā.

Uzmanīgi notecina un liek uz šķīvja.

Var virsū likt, ko gribi - sieru rīvētu, kečupu. Nu un vidū iesēdina oliņu, virsū var majonēzi. Klāt visādus dārzenīšus - gurķīšus, tomātiņus.

Tomātiņu var kā sēnīti - nogriež galu, kā cepurīti, izgrebj mīkstumu, tad tur sapilda oliņas dzeltenumu, samīcītu ar majonēzi un nedaudz sinepēm, liek apakaļ "cepurīti" un virsū saliek baltuma driskiņas, nu kā mušmirei baltumiņus.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!