Foto: DELFI
Makaronu salāti ir tik dažādi kā pasaule – šajā reizē kaut kas atsvaidzinoši pikants!
10Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

krāsainie makaroni dūmdesa konservēti vai svaigi ananasa gabaliņi ķirštomāti augu eļļa citrona sula sāls, cukurs karijs kapāti valrieksti

Sagatavošana

1

Salātu traukā kārto novārītus makaronus, šķēlītēs sagrieztu dūmdesu, tomātus un ananasa gabaliņus.

2

Pārlej ar mērci; eļļai pievieno citrona sulu, sāli, cukuru un mazu šķipsnu karija pulvera.

3

Salātus pārkaisa ar kapātiem valriekstiem un rotā ar pētersīļa zaļumiem.

Avots: no "Cālis.lv" virtuves konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!