Foto: Privātais arhīvs

"Šie salāti ir vienkārši un ātri pagatavojami, un visas to sastāvdaļas ir viegli pieejamas," par savu recepti raksta Aija. Tā piedalās "Tasty" un "Dobeles dzirnavnieka" makaronu salātu recepšu konkursā.

30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gmakaroni1 vistas fileja2 olas3 īsie gurķi200 gķirštomāti3 ĒKmajonēze sāls karijs melnie pipari

Sagatavošana

1

Makaronus novāra sālsūdenī. Kad tie gatavi, makaronus noskalo aukstā ūdenī un ļauj pilnībā atdzist.

2

Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos un apcep uz pannas. Pievieno karija pulveri un sāli.

3

Olas novāra.

4

Bļodā liek makaronus, atdzisušu vistas fileju. Olas noloba, sagriež mazos kubiņos un pievieno makaroniem. Gurķus nomizo un sagriež mazos gabaliņos, pieber makaroniem. Ķirštomātus sagriež četrās daļās un pievieno makaroniem. Visam pārlej majonēzi, uzkaisa sāli pēc garšas un sajauc.

Salāti garšos labāk, ja pirms pasniegšanas būs atvēsināti ledusskapī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!