Bešamela mērce ar makaroniem un sieru
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.0000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Viena no klasiskākajām makaronu ēdienu receptēm, kāda atrodama. Makaroni baltajā bešamela mērcē ar siera un rīvmaizes cepurīti – ideāla ģimenes maltīte, kura garšos kā bērniem, tā pieaugušajiem.

Cepeškrāsni liek sildīties uz 200 grādu atzīmi.

Makaronus vāra verdošā ūdenī aptuveni 12 minūtes, vai pēc uz paciņas norādītajām instrukcijām, līdz tie ir kļuvuši mīksti. Kad makaroni gatavi, tos kārtīgi nosusina.

Gatavo bešamela mērci, pēc šīs receptes, kurā iemaisa sarīvēto Čederas sieru un sinepes, ja izmanto.

Mērcei pieber makaronus, un visu kārtīgi samaisa. Gatavo masu liek siltumisturīgā sacepuma traukā.

Makaroniem pa virsu uzber rīvmaizi un sarīvētu Parmezāna sieru.

Cep uz vidējām redelītēm cepeškrāsnī aptuveni 20 līdz 30 minūtes. Gatavā sacepuma virsa būs viegli zeltaina, un mērce burbuļos.

Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas kopā ar svaigiem lapu salātiem. Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form