Makaronu un vistas gaļas sacepums ar mocarellu
Foto: Shutterstock
5.0000 2
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gards un sātīgs makaronu un vistas maltās gaļas sacepums. To sulīgāku padarīs tomātu mērce, bet īpaši sildošu sajūtu radīs izkusušais mocarellas siers.

Makaronus novāra sālsūdenī 10 minūtes, nokāš un atliek vēlākam.

Vistas malto gaļu apcep uz pannas piecas minūtes, līdz tā apbrūnējusi un teju gatava. Tad gaļai pārlej tomātu mērci un iemaisa tajā saplucinātas bazilika lapiņas un olīvas.

Cepamtraukā saber makaronus, pārlej ar gaļas un tomātu mērces masu. Nobeigumā sacepumu pārkaisa ar sarīvētu mocarellas sieru. Sacepumu liek cepeškrāsnī 180°C un cep, līdz virskārta skaisti apbrūnējusi.

"Tasty" padoms: ja ir vēlēšanās, sacepumam noslēgumā pievieno vēl kādu svaigā garšauga zariņu, piemēram, timiānu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form