Foto: Shutterstock
Maltā gaļa ar kartupeļu biezeni - ēdam kopā ar mazuli.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
50 gteļa gaļa5 gmilti0.25 glāzebuljons3 gsīpoli sāls200 gkartupeļi0.25 glāzepiens3 gsviests

Sagatavošana

1

Nomazgā, sagriež gaļu un sautē katliņā kopā ar sīpoliem.

2

Pielej nedaudz buljonu un liek sautēt cepeškrāsnī, līdz gaļa mīksta.

3

Tad gaļu samaļ un pievieno atlikušo buljonu. Samaisa un uzvāra.

4

No kartupeļiem, piena un sviesta taisa kartupeļu biezeni.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!