30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
50 gteļa gaļa5 gmilti0.25 glāzebuljons3 gsīpoli sāls200 gkartupeļi0.25 glāzepiens3 gsviests
Sagatavošana
1
Nomazgā, sagriež gaļu un sautē katliņā kopā ar sīpoliem.
2
Pielej nedaudz buljonu un liek sautēt cepeškrāsnī, līdz gaļa mīksta.
3
Tad gaļu samaļ un pievieno atlikušo buljonu. Samaisa un uzvāra.
4
No kartupeļiem, piena un sviesta taisa kartupeļu biezeni.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit