
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g cūkgaļas maltā gaļa
cūkgaļas maltā gaļa8 gab.
8 gab. kartupeļi
kartupeļi2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni4 gab.
4 gab. sīpoli
sīpoli1 gab.
1 gab. bundžiņa ar konservētām sarkanajām pupiņām
bundžiņa ar konservētām sarkanajām pupiņām1 gab.
1 gab. bundžiņa ar konservētām čili sarkanajām pupiņām
bundžiņa ar konservētām čili sarkanajām pupiņām3 ĒK
3 ĒK kabaču adžika
kabaču adžika3 ĒK
3 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta maltās gaļas garšviela
maltās gaļas garšvielaVēsam vasaras vakaram piestāv sildoša zupa ar asumiņu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kartupeļus un burkānus nomizo un sagriež kubiņos. Liek vārīties.
Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīki sakapātus sīpolus. Pēc brītiņa pievieno malto gaļu. Visam pāri pārkaisa maltās gaļas garšvielu (bet tikai nedaudz!).
Pannas saturam klāt pievieno bundžiņu ar sarkanajām pupiņām un bundžiņu ar čili pupiņām, trīs ēdamkarotes ar tomātu pastu un trīs ēdamkarotes ar kabaču adžiku. Visu uz lēnas uguns pasutina.
Kad kartupeļi un burkāni uzvārījušies, katlā pievieno iepriekš apcepto masu.
Nedaudz pavāra.
Šī ir biezzupa, tomēr, ja labpatīk ierastā šķidrā zupiņa, tad pēc maltās gaļas masas pievienošanas katlam, pievieno arī ūdeni vai buljonu.
Labu apetīti!
Ēd ar krējumu vai turku jogurtu.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.