Foto: Shutterstock
Vienkārši gatavojamais maltās gaļas, kartupeļu un olu sacepums.
60Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi olas garšvielas maltā gaļa

Sagatavošana

1

Sarīvēju svaigus kartupeļus - kā kartupeļu pankūkām, noleju sulu, pielieku olu un garšvielas.

2

Lieku kārtu kartupeļu masas, tad gaļu (jau ar piedevām), un pa virsu atkal kartupeļus un cepeškrāsnī. Cep 190 grādos ~ 45 minūtes.

* atceros, ka skolas sacepumos izmantoja vārītu kartupeļu masu. Nomizo, novāra, samaļ un tad dara visu to pašu kā receptē, tad sanāk krietni ātrāk.

Iesūtīja: Danais

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!