60Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi olas garšvielas maltā gaļa
Sagatavošana
1
Sarīvēju svaigus kartupeļus - kā kartupeļu pankūkām, noleju sulu, pielieku olu un garšvielas.
2
Lieku kārtu kartupeļu masas, tad gaļu (jau ar piedevām), un pa virsu atkal kartupeļus un cepeškrāsnī. Cep 190 grādos ~ 45 minūtes.
* atceros, ka skolas sacepumos izmantoja vārītu kartupeļu masu. Nomizo, novāra, samaļ un tad dara visu to pašu kā receptē, tad sanāk krietni ātrāk.
Iesūtīja: Danais
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit