Foto: Shutterstock
Maltās gaļas, kartupeļu un tomātu sacepums garšos gan lielajiem, gan mazajiem.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
800 gvārīti kartupeļi600 gmaltā gaļa600 gtomāti (svaigi vai konservēti)1 gab.sīpols malti melnie pipari sāls150 gsiers (labi kūstošs)2 ĒKmajonēze skābs krējums

Sagatavošana

1

Uz pannas apcep sīpolus caurspīdīgus, tad pievieno malto gaļu un apcep to viegli brūnu.

2

Cepamā veidnē liek kārtu šķēlēs sagrieztu vārīto kartupeļu, tad kārtu ar saceptu malto gaļu ar sīpoliem, piparus, sāli, šķēlēs sagrieztus svaigos tomātus vai sakapātus konservētos.

3

Tad liek vēl vienu kārtu ar kartupeļiem.

4

Nelielā bļodiņā samaisi sarīvētu sieru ar majonēzi un krējumu. Izlīdzini masu virs kartupeļu biezeņa kārtas.

5

Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 30 minūtes, līdz virspuse izcepusies zeltaini brūna.

Iesūtīja: Lacoste

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!