Maltās gaļas, kartupeļu un tomātu sacepums
Foto: Shutterstock
4.0909 11
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
600 g
600 g maltā gaļa
maltā gaļa
600 g
600 g tomāti (svaigi vai konservēti)
tomāti (svaigi vai konservēti)
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
sāls
sāls
150 g
150 g siers (labi kūstošs)
siers (labi kūstošs)
2 ĒK
2 ĒK majonēze
majonēze
 
skābs krējums
skābs krējums
  • Gaļas ēdieni
  • Kartupeļu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Maltās gaļas, kartupeļu un tomātu sacepums garšos gan lielajiem, gan mazajiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz pannas apcep sīpolus caurspīdīgus, tad pievieno malto gaļu un apcep to viegli brūnu.

    Cepamā veidnē liek kārtu šķēlēs sagrieztu vārīto kartupeļu, tad kārtu ar saceptu malto gaļu ar sīpoliem, piparus, sāli, šķēlēs sagrieztus svaigos tomātus vai sakapātus konservētos.

    Tad liek vēl vienu kārtu ar kartupeļiem.

    Nelielā bļodiņā samaisi sarīvētu sieru ar majonēzi un krējumu. Izlīdzini masu virs kartupeļu biezeņa kārtas.

    Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 30 minūtes, līdz virspuse izcepusies zeltaini brūna.

    Iesūtīja: Lacoste

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form