
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi600 g
600 g maltā gaļa
maltā gaļa600 g
600 g tomāti (svaigi vai konservēti)
tomāti (svaigi vai konservēti)1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols malti melnie pipari
malti melnie pipari sāls
sāls150 g
150 g siers (labi kūstošs)
siers (labi kūstošs)2 ĒK
2 ĒK majonēze
majonēze skābs krējums
skābs krējumsMaltās gaļas, kartupeļu un tomātu sacepums garšos gan lielajiem, gan mazajiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Uz pannas apcep sīpolus caurspīdīgus, tad pievieno malto gaļu un apcep to viegli brūnu.
Cepamā veidnē liek kārtu šķēlēs sagrieztu vārīto kartupeļu, tad kārtu ar saceptu malto gaļu ar sīpoliem, piparus, sāli, šķēlēs sagrieztus svaigos tomātus vai sakapātus konservētos.
Tad liek vēl vienu kārtu ar kartupeļiem.
Nelielā bļodiņā samaisi sarīvētu sieru ar majonēzi un krējumu. Izlīdzini masu virs kartupeļu biezeņa kārtas.
Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 30 minūtes, līdz virspuse izcepusies zeltaini brūna.
Iesūtīja: Lacoste
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.