Maltās gaļas, kartupeļu un tomātu sacepums
Foto: Shutterstock
4.2222 9
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maltās gaļas, kartupeļu un tomātu sacepums garšos gan lielajiem, gan mazajiem.

Uz pannas apcep sīpolus caurspīdīgus, tad pievieno malto gaļu un apcep to viegli brūnu.

Cepamā veidnē liek kārtu šķēlēs sagrieztu vārīto kartupeļu, tad kārtu ar saceptu malto gaļu ar sīpoliem, piparus, sāli, šķēlēs sagrieztus svaigos tomātus vai sakapātus konservētos.

Tad liek vēl vienu kārtu ar kartupeļiem.

Nelielā bļodiņā samaisi sarīvētu sieru ar majonēzi un krējumu. Izlīdzini masu virs kartupeļu biezeņa kārtas.

Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 30 minūtes, līdz virspuse izcepusies zeltaini brūna.

Iesūtīja: Lacoste

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form