Maltās gaļas kebabs
Foto: Shutterstock
4.2308 13
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. paprika (sarkana)
paprika (sarkana)
1 ĒK
1 ĒK sviests vai margarīns
sviests vai margarīns
400 g
400 g maltā gaļa
maltā gaļa
1 TK
1 TK sāls
sāls
1 TK
1 TK ķiploku sāls
ķiploku sāls
0,25 TK
0,25 TK kajēnas pipari
kajēnas pipari
0,5 TK
0,5 TK sasmalcinātas ķimenes
sasmalcinātas ķimenes
1 sauja
1 sauja svaigs koriandrs, sasmalcināts
svaigs koriandrs, sasmalcināts
100 g
100 g piens
piens
Mērcei:
200 g
200 g skābs krējums
skābs krējums
150 g
150 g rīvēts gurķis
rīvēts gurķis
0,25 TK
0,25 TK sāls
sāls
1 TK
1 TK kaltētas piparmētras
kaltētas piparmētras
Pasniegšanai:
 
pitas maize
pitas maize
 
tomāti
tomāti
 
gurķi
gurķi
 
sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Maltās gaļas kebabs visgardāk pasniegts ar gurķu mērci, salātiem un pitas maizi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolu nomizo. Papriku noskalo un izņem sēklas. Sīpolu un papriku sasmalcina. Visu apcep taukvielās.

    Malto gaļu samaisa ar sāli. Pievieno apceptos dārzeņus, garšvielas, koriandru un pienu.

    Gaļu saveļ veltnīšos vai lodītēs ap samitrinātiem grila iesmiņiem.

    Cep pannā vai grilē krāsnī 250°C apmēram 8 minūtes.

    Samaisa mērces sastāvdaļas.

    Kebabu pasniedz ar gurķu mērci, salātiem un pitas maizi.

    Iesūtīja: Edīte

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form