40Minūtes
20Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
1 gab.sīpols1 gab.paprika (sarkana)1 ĒKsviests vai margarīns400 gmaltā gaļa1 TKsāls1 TKķiploku sāls0.25 TKkajēnas pipari0.5 TKsasmalcinātas ķimenes1 saujasvaigs koriandrs, sasmalcināts100 gpiens MĒRCEI:200 gskābs krējums150 grīvēts gurķis0.25 TKsāls1 TKkaltētas piparmētras PASNIEGŠANAI: pitas maize tomāti gurķi sarkanais sīpols
Sagatavošana
1
Sīpolu nomizo. Papriku noskalo un izņem sēklas. Sīpolu un papriku sasmalcina. Visu apcep taukvielās.
2
Malto gaļu samaisa ar sāli. Pievieno apceptos dārzeņus, garšvielas, koriandru un pienu.
3
Gaļu saveļ veltnīšos vai lodītēs ap samitrinātiem grila iesmiņiem.
4
Cep pannā vai grilē krāsnī 250°C apmēram 8 minūtes.
5
Samaisa mērces sastāvdaļas.
6
Kebabu pasniedz ar gurķu mērci, salātiem un pitas maizi.
Iesūtīja: Edīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit