Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Ass un pikants ēdiens
Ātri pagatavojami ēdieni
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
Ikdienas maltītei
Gaļas ēdieni
Pusdienas
Vakariņas
Pasaules Virtuve
Maltās gaļas kebabs visgardāk pasniegts ar gurķu mērci, salātiem un pitas maizi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sīpolu nomizo. Papriku noskalo un izņem sēklas. Sīpolu un papriku sasmalcina. Visu apcep taukvielās.
Malto gaļu samaisa ar sāli. Pievieno apceptos dārzeņus, garšvielas, koriandru un pienu.
Gaļu saveļ veltnīšos vai lodītēs ap samitrinātiem grila iesmiņiem.
Cep pannā vai grilē krāsnī 250°C apmēram 8 minūtes.
Samaisa mērces sastāvdaļas.
Kebabu pasniedz ar gurķu mērci, salātiem un pitas maizi.
Iesūtīja: Edīte
Seko Tasty arī
Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi
šeit.