60Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gliellopa maltā gaļa500 gmalta cūkgaļa1 tasepiens0.5 tasesasmalcināti sīpoli2 šķēlesbaltmaize2 gab.sasmalcinātas ķiploku daiviņas naža galsmelnie pipari3 šķēlessasmalcināts bekons2 gab.olas0.33 taserīvmaize1 gab.sakults olas baltums0.75 tasetaukvielas1.5 taseliellopa buljons2 ĒKmilti sāls
Sagatavošana
1
Gaļu, sīpolus, ķiplokus, sāli (pēc garšas), bekonu, olas un rīvmaizi sajauc.
2
Baltmaizi izmērcē pienā, izmaļ un pievieno maisījumam.
3
Izveido divus klaipiņus. Liek ietaukotā pannā un apsmērē ar olbaltumu.
4
Cep krāsnī, ik pa brīdim pievienojot mazliet buljona. Cep līdz gatavs.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit