Foto: Shutterstock
Maltas gaļas klaipiņi - ciemiņus gaidot.
60Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gliellopa maltā gaļa500 gmalta cūkgaļa1 tasepiens0.5 tasesasmalcināti sīpoli2 šķēlesbaltmaize2 gab.sasmalcinātas ķiploku daiviņas naža galsmelnie pipari3 šķēlessasmalcināts bekons2 gab.olas0.33 taserīvmaize1 gab.sakults olas baltums0.75 tasetaukvielas1.5 taseliellopa buljons2 ĒKmilti sāls

Sagatavošana

1

Gaļu, sīpolus, ķiplokus, sāli (pēc garšas), bekonu, olas un rīvmaizi sajauc.

2

Baltmaizi izmērcē pienā, izmaļ un pievieno maisījumam.

3

Izveido divus klaipiņus. Liek ietaukotā pannā un apsmērē ar olbaltumu.

4

Cep krāsnī, ik pa brīdim pievienojot mazliet buljona. Cep līdz gatavs.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!