Maltās gaļas mērce ar ananasiem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maltā gaļas mērce ar ananāsiem ļoti gardi ar spageti.

Malto gaļu sacep ar sīpoliem, pievieno garšvielas, tomātu mērci un ananāsu gabaliņus. Sautē 10-15 minūtes.

Ja grib, beigās mērci var uztumēt ar miltiem vai tomātu mērci.

Iesūtīja: Kitija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form