25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gmaltā gaļa2 sīpoli garšvielas1 ĒKmilti100 mlkrējums200 mlūdens
Sagatavošana
1
Malto gaļu izliek uz sakarsētas pannas.
2
Ar karoti visu laiku maisa, lai sadalītos vissīkākie gaļas pikuči.
3
Cep, kamēr nav vairs sarkanīgo gabaliņu.
4
Sagriez sīki sīpolu, pieliek klāt.
5
Visu cep, pieliek sāli, piparus vai garšvielas (ir speciāli maltai gaļai Santa Maria), dilles svaigas, kaltētas vai konservētās ar sāli.
6
Kad sīpoli apcepušies, pievieno miltus, apmaisa, lai sajaucas ar gaļu.
7
Uzlej ūdeni, lai veidojas mērcīte, maisa, lai nepiedeg uz lēnas uguns (sākumā lielāku uguni, vēlāk mazāku, kad sāk tumēt).
8
Beigās pieliek krējumu, uzkarsē un mērce gatava.
Iesūtīja: Ayame
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit