Maltās gaļas mērce ar sīpoliem
Foto: Shutterstock
4.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardai ikdienas maltītei - maltās gaļas mērce ar sīpoliem.

Malto gaļu izliek uz sakarsētas pannas.

Ar karoti visu laiku maisa, lai sadalītos vissīkākie gaļas pikuči.

Cep, kamēr nav vairs sarkanīgo gabaliņu.

Sagriez sīki sīpolu, pieliek klāt.

Visu cep, pieliek sāli, piparus vai garšvielas (ir speciāli maltai gaļai Santa Maria), dilles svaigas, kaltētas vai konservētās ar sāli.

Kad sīpoli apcepušies, pievieno miltus, apmaisa, lai sajaucas ar gaļu.

Uzlej ūdeni, lai veidojas mērcīte, maisa, lai nepiedeg uz lēnas uguns (sākumā lielāku uguni, vēlāk mazāku, kad sāk tumēt).

Beigās pieliek krējumu, uzkarsē un mērce gatava.

Iesūtīja: Ayame

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form