Foto: Shutterstock
Gardai ikdienas maltītei - maltās gaļas mērce ar sīpoliem.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gmaltā gaļa2 sīpoli garšvielas1 ĒKmilti100 mlkrējums200 mlūdens

Sagatavošana

1

Malto gaļu izliek uz sakarsētas pannas.

2

Ar karoti visu laiku maisa, lai sadalītos vissīkākie gaļas pikuči.

3

Cep, kamēr nav vairs sarkanīgo gabaliņu.

4

Sagriez sīki sīpolu, pieliek klāt.

5

Visu cep, pieliek sāli, piparus vai garšvielas (ir speciāli maltai gaļai Santa Maria), dilles svaigas, kaltētas vai konservētās ar sāli.

6

Kad sīpoli apcepušies, pievieno miltus, apmaisa, lai sajaucas ar gaļu.

7

Uzlej ūdeni, lai veidojas mērcīte, maisa, lai nepiedeg uz lēnas uguns (sākumā lielāku uguni, vēlāk mazāku, kad sāk tumēt).

8

Beigās pieliek krējumu, uzkarsē un mērce gatava.

Iesūtīja: Ayame

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!