Foto: Shutterstock
Maltās gaļas mērce "po meksikanski" - vienmēr aiziet uz, urrā, un tiek prasīts vēl.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

maltā gaļa burkāni sīpoli paprika tomāti (svaigi vai konservēti) Fajita garšvielas paciņa tomātu pasta vai mērce

Sagatavošana

1

Vispirms pannā apcep gaļu, tad pievieno rupji rīvētus burkānus, sīpolus, papriku, tomātus (svaigus vai konservētus) (šo sarakstu var papildināt pēc savām garšas gaumēm).

2

Tad pievieno "fajita" garšvielu paciņu (vai pusi, atkarībā no tā, cik daudz gaļas un dārzeņu) un pasautē.

3

Var vēl pievienot tomātu pastu vai mērci - pēc gaumes.

Iesūtīja: Zilace

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!