Maltās gaļas mērce 'po meksikanski'
Foto: Shutterstock
1.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maltās gaļas mērce "po meksikanski" - vienmēr aiziet uz, urrā, un tiek prasīts vēl.

Vispirms pannā apcep gaļu, tad pievieno rupji rīvētus burkānus, sīpolus, papriku, tomātus (svaigus vai konservētus) (šo sarakstu var papildināt pēc savām garšas gaumēm).

Tad pievieno "fajita" garšvielu paciņu (vai pusi, atkarībā no tā, cik daudz gaļas un dārzeņu) un pasautē.

Var vēl pievienot tomātu pastu vai mērci - pēc gaumes.

Iesūtīja: Zilace

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form