20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
maltā gaļa burkāni sīpoli paprika tomāti (svaigi vai konservēti) Fajita garšvielas paciņa tomātu pasta vai mērce
Sagatavošana
1
Vispirms pannā apcep gaļu, tad pievieno rupji rīvētus burkānus, sīpolus, papriku, tomātus (svaigus vai konservētus) (šo sarakstu var papildināt pēc savām garšas gaumēm).
2
Tad pievieno "fajita" garšvielu paciņu (vai pusi, atkarībā no tā, cik daudz gaļas un dārzeņu) un pasautē.
3
Var vēl pievienot tomātu pastu vai mērci - pēc gaumes.
Iesūtīja: Zilace
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit