Maltas gaļas pikantā zupa
Foto: Shutterstock
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kārtīgai ēdiienreizei - maltas gaļas pikantā zupa.

Sagrieztus sīpolus sacep ar sarīvētiem burkāniem.

Pa to laiku vāra ūdeni ar buljonu un lauru lapām.

Saceptos burkānus un sīpolus ieber verdošā buljonā un pievieno malto gaļu rūpīgi sadrupinot un visu laiku maisot.

Pēc 15 minūtēm pievieno kečupu, mung pupiņas un dārzeņu maisījumu.

Pēc garšas pievieno čilli.

Pasniedz ar krējumu.

Iesūtīja: Brat2

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form