Foto: Shutterstock
Sātīgi un gardi matās gaļas tefteļi ar dārzeņiem.
40Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gcūkgaļas maltā gaļa sāls malti melnie pipari30 globītas saulespuķu sēklas3 ĒKgrauzdiņi1 gab.ola200 gburkāni200 gpaprika (bulgāru vai zaļa)200 gpākšu pupiņas100 gsīpoli100 gkonservēti ananasi100 gkečups

Sagatavošana

1

Malto gaļu sajaukt ar apceptām saulespuķu sēklām, olu un grauzdiņiem.

2

Pievienot sāli un piparus pēc garšas, izveidot mazus tefteļus un apcept uz pannas, izņemt.

3

Burkānus, papriku un pupiņas sagriezt kubiciņos, apcept pannā, tad pievienot ananasu gabaliņus un sīpolu gredzenus.

4

Pievienot masai ananasu sulu, kečupu un sautēt 10 min.

5

Gatavos tefteļus uzlikt uz apceptajiem dārzeņiem un pārkaisīt ar sagrieztiem zaļmiem.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!