Maltās gaļas un pupiņu mērce
Foto: Shutterstock
2.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ļoti ātri pagatavojama maltās gaļas un pupiņu mērce.

Apcep eļļā sagrieztu sīpolu, pievieno liellopu malto gaļu, konservētas pupiņas (skaistākam rezultātam - dažādu krāsu un lielumu konservēto pupiņu maisījumu) un pasutina minūtes 10-15.

Beigās piešauj klāt mazliet tomātu pastas vai kečupa un garšvielas pēc savas gaumes).

To visu ēd ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem salātiem.

Iesūtīja: sunrise

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form