Maltīte vienā pannā: vista ar baklažāniem un tomātiem
Foto: DELFI
4.0000 2
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 vistas fileja
vistas fileja
1
1 baklažāns
baklažāns
4
4 tomāti
tomāti
2
2 ķiploka daivas
ķiploka daivas
1 sauja
1 sauja kale salāti
kale salāti
1 ĒK
1 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
1 TK
1 TK persilāde
persilāde
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti pipari
malti pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Katram pienāk dienas, kad negribas smērēt daudz trauku, lai pagatavotu maltīti. Šajā gadījumā vajadzēs vien sagriezt sastāvdaļas un visu sacept vienā pannā. Rezultātā iegūsi sātīgu, sulīgu un ļoti gardu sautējumam līdzīgu maltīti. Ja pa rokai ir šampinjoni, paprika, kabacis vai pat ķirbis, droši pievieno arī šos sezonas labumus! Ļauj vaļu improvizācijai – viss izdosies!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju sagriež kumosa lielos gabaliņos. To pašu dara ar baklažāniem un tomātiem. Smalki sakapā ķiploka daivas.

    Sakarsē pannu ar eļļu un apcep vistas fileju, līdz tā apraujas balta. Tad pievieno baklažānus un apcep mīkstus.

    Pievieno tomātus, tomātu pastu, keilu, ķiplokus, garšvielas un ļauj gatavoties aptuveni piecas minūtes. Īsi pirms beigām pievieno sāli un vēl garšvielas, ja prasās, un ļauj kādu brīdi ievilkties zem vāka.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form