Foto: Shutterstock
Kamēr mandarīnu sezona vēl nav beigusies, pārsteidz viesus ar našķi - mandarīniem šokolādē! Augļu saldskābais svaigums brīnišķīgi saspēlējas ar rūgti saldo šokolādi. Un, ja to visu papildina ar sasmalcinātiem riekstiem...
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

mandarīni tumšā šokolāde smalcināti lazdu rieksti vai mandeles

Sagatavošana

1

Ūdens peldē izkausē šokolādi. Mandarīnus noloba un sadala daiviņās.

2

Pa vienai daiviņai mērc šokolādē (līdz pusei vai pilnībā - atkarīgs, cik šokolādīgus mandarīnus vēlies iegūt), pēc tam kārto uz šķīvja, kam uzklāta folija. Pārkaisa drupinātus riekstus vai mandeles un liek šķīvi ledusskapī, jo šokolādei jāsacietē.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!