3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
mandarīni tumšā šokolāde smalcināti lazdu rieksti vai mandeles
Sagatavošana
1
Ūdens peldē izkausē šokolādi. Mandarīnus noloba un sadala daiviņās.
2
Pa vienai daiviņai mērc šokolādē (līdz pusei vai pilnībā - atkarīgs, cik šokolādīgus mandarīnus vēlies iegūt), pēc tam kārto uz šķīvja, kam uzklāta folija. Pārkaisa drupinātus riekstus vai mandeles un liek šķīvi ledusskapī, jo šokolādei jāsacietē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit