Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams mandeļu marcipāns - našķim pie tējas vai kafijas.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gmaltas mandeles (bez miziņas)200 gpūdercukurs vaniļa1 olas dzeltenums1 ĒKcitronu sula

Sagatavošana

1

Uz ~250 g maltu mandeļu bez miziņas (es taisu no mandeļu skaidiņām) liek ~ 200 g pūdercukura, 1 ēdamkaroti citrona sulas, vaniļu, 1 olas dzeltenumu, visu labi samīca kopā, kamēr sāk izdalīties mandeļu eļļa un masa nelīp pie rokām (sanāk roku ādai ļoti patīkams process).

Iesūtīja: Sumpurniits

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!