Sastāvdaļas
Sagatavošana
Mīkstu margarīnu kopā ar cukuru sakuļ, līdz veidojas nedaudz putiņu.
Olu baltumu sakuļ ar 1 ĒK pūdercukura, vanilīnu, līdz veidojas stingras putas un iecilā sviesta masā.
Tad iesijā miltus, pievieno maltas mandeles un pašās beigās iemaisa mandeļu skaidiņas.
Mīklu uz 1 stundu ievieto ledusskapī.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180oC.
Nelielas mīklas piciņas saritina desiņā, garums 5 – 7 cm un biezums 2 cm. To dara ļoti uzmanīgi, lai mandeļu skaidiņas nesalūzt. No desiņām uzmanīgi veido radziņus un liek uz plāts, kura ieziesta ar margarīnu.
Cepamo plāti ar radziņiem liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes 160 - 180oC. Gatavos radziņus pārliek uz šķīvja un atdzesē.
Šokolādi izkausē ūdens peldē. Atdzisušos radziņus pārziež ar šokolādi un pārkaisa pūdercukuru.
Iesūtīja: Ieva