Mandeļu sviesta trifeles
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Gatavojot kopā ar bērniem, saldumiem ir liela nozīme, jo kuram bērnam gan tie negaršo? Tomēr našķi var būt kvalitatīvi un veselīgi, bez papildus pievienota cukura un miltiem. "Rimi" gardēde Signe Meirāne no pašu gatavota mandeļu sviesta iesaka pagatavot gardas trifeles.

Smalki sablendē auzu pārslas.

Pievieno mandeļu sviestu (kā to pagatavot mājās, uzzināsi, izlasot šo recepti) un mīkstas, sulīgas dateles bez kauliņiem un turpina blendēt.

No sākuma masa būs drupenāka, bet pēc brīža tā sajauksies un kļūs lipīga.

No masas veido bumbiņas un apviļā nesaldinātā kakao pulverī.

Trifeles var uzglabāt slēgtā traukā ledusskapī.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form