Foto: Shutterstock
Mannas - auzu pārslu putra vienkārši gardām brokastīm.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

mannā auzu pārslas piens sāls cukurs

Sagatavošana

1

Ielej katliņā tā pavairāk piena, kad sāk jau šūmēties uz vārīšanos, tad pieber auzu pārslas un vāra apmēram 5-7 minūtes, tad atkarībā no tā, cik tas šķidrums ir palicis, pieber mannāu- ja sanāk par biezu, pienu var liet klāt kaut simts reizes, kamēr dabū vajadzīgo konsistenci, jo ilgāk vārās, jo garšīgāka.

2

Vienīgā nelaime - visu laiku jāstāv klāt un jāmaisa, lai nepiedeg. Liek klāt sāli un cukuru pēc garšas.

Iesūtīja: abruks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!