20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
mannā auzu pārslas piens sāls cukurs
Sagatavošana
1
Ielej katliņā tā pavairāk piena, kad sāk jau šūmēties uz vārīšanos, tad pieber auzu pārslas un vāra apmēram 5-7 minūtes, tad atkarībā no tā, cik tas šķidrums ir palicis, pieber mannāu- ja sanāk par biezu, pienu var liet klāt kaut simts reizes, kamēr dabū vajadzīgo konsistenci, jo ilgāk vārās, jo garšīgāka.
2
Vienīgā nelaime - visu laiku jāstāv klāt un jāmaisa, lai nepiedeg. Liek klāt sāli un cukuru pēc garšas.
Iesūtīja: abruks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit