Foto: Shutterstock
Garda brokastu maltīte – klasiskā mannas putra ar cukurā apceptiem persikiem. Ja persiki netīk, to vietā var droši izmantot arī citus augļus.

Vāra mannas putru – katliņā uzvāra pienu, pieber tam sāli un cukuru garšai. Tad karstajā pienā saber mannu un apmaisa. Putru vāra aptuveni pusotru minūti, līdz manna lēnām uzbriest. Tad katliņam uzliek vāku, plīts liesmu nogriež un ļauj putrai piebriest.

Paralēli sagatavo persikus – augļus sagriež kubiņos. Pannā izkausē sviestu, saber persiku gabaliņus un pārber tiem cukuru. Apcep siltajā pannā, līdz persiki zeltaini un cukurs izkusis.

Putru saliek bļodiņās un tai virsū uzsēdina labu tiesu ar persikiem. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!