Marinēta paprika ziemas krājumiem
Foto: Privātais arhīvs
1.8571 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l ūdens
ūdens
1 glāze
1 glāze etiķis 9%
etiķis 9%
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
5
5 dažādu krāsu paprikas
dažādu krāsu paprikas
1 glāze
1 glāze eļļa
eļļa
 
ķiploki
ķiploki
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Etiķa marinādes
  • Marinēšana
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • "Viegli un garšīgi. Papariku skaits nav ierobežots, marinādi var pagatavot tik dauz, cik vajadzīgs, attiecīgi piekoriģējot sastāvdaļu daudzumu. Brīnišķīgs uzkožamais ziemā, ko mani mājinieki gauži iecienījuši," tā savu recepti "Tasty" izsludinātajam konkursam, kura galvenā balva ir virtuves piederumu komplekts konservēšanai, piesaka Didzis Sedlenieks.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Paprikām izņem sēklotni, sagriež šķēlēs un liek pirms tam ar verdošu ūdeni izplaucētās vai kā citādi izkarsētās burkās. Katrā burkā liek arī ķiploka daiviņu.

    Visas pārējās sasāvdaļas liek katliņā un uzvāra, līdz marināde ir verdoša.

    Karstu marinādi lej burciņās, liek virsū novārītus vāciņus, apgriež burkas ar vākiem uz leju un atdzesē līdz rītam. Ja kāda burka tek, tad tās saturu izmanto ātrai apēšānai.

    Ja arī tev padomā ir kāda pārbaudīta recepte, neturi sveci zem pūra – padalies ar recepti komentāros, raksti mums: receptes@delfi.lv vai atsūti recepti, izmantojot "Tasty" recepšu pievienošanas formu (un, iespējams, tieši tu laimēsi vērtīgu balvu – "Tescoma" virtuves piederumu komplektu konservēšanai!

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form