Marinētas bekas
Foto: Shutterstock
3.6923 13
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
0,5 l
0,5 l ūdens
ūdens
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls
0,5 ĒK
0,5 ĒK cukurs
cukurs
3 gab.
3 gab. smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
7 ĒK
7 ĒK etiķis 9%
etiķis 9%
 
bekas
bekas
  • Marinēšana
  • Pasaules Virtuve
  • Aukstā skapja dārgumi - marinētas bekas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sastāvdaļas 1 kg beku marinādei.

    Sēnes novāra sālsūdenī ~ 15 minūtes, noputo, nolej un noskalo aukstā tekošā ūdeni, notecina.

    Uzvāra marinādi, tad pieliek sēnes, pavāra minūtes 10 un liek burkās.

    Iesūtīja: Lora

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form