Foto: Shutterstock
Marinētas bietes ar sīpoliem un ķimenēm - piedevām, salātiem un zupām.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

bietes sīpoli1 ĒKsāls2 ĒKcukurs1 ĒKķimenes1 lūdens70 mletiķis

Sagatavošana

1

Bietes novāra un sagriež gabaliņos. Sīpolus nomizo, sagriež gredzenos.

2

Bietes, pamīšus ar sīpoliem, liek burkās.

3

Uzvāra marinādi no sāls, cukura, ķimenēm. Kad liesma nogriezta, iemaisa etiķi.

4

Karstu marinādi pārlej pār bietēm, aizvāko un atdzesē.

Iesūtīja: Mocca

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!