Marinētas ērkšķogas
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Marinētas ērkšķogas pasniedz pie teļa vai putna gaļas ēdieniem.

Ērkšķogas notīra un nomazgā. Zaļas ogas blanšē 3 – 5 minūtes karstā ūdenī vai marinādē. Pusgatavas ogas neblanšē, jo tās ir neizturīgas pret karsēšanu.

Marināde: ūdeni, cukuru un garšvielas uzvāra, tajā liek ogas un vāra, līdz ogas kļūst mīkstas, bet nevajag pārvārīt, citādi ogas pārplīsīs.

Ogas kopā ar marinādi pilda burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form