Marinētas sviesta pupiņas ar ķiplokiem un burkāniem ziemai
Foto: Shutterstock
3.4375 48
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
2-2.5 kg
2-2.5 kg sviesta pupiņas
sviesta pupiņas
4-5
4-5 nelieli burkāni
nelieli burkāni
 
ķiploks
ķiploks
Marinādei:
1 glāze
1 glāze etiķis 9%
etiķis 9%
2 glāzes
2 glāzes ūdens
ūdens
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
0.5 glāze
0.5 glāze eļļa
eļļa
3 ĒK
3 ĒK sāls
sāls
 
melnie pipari
melnie pipari
  • Marinēšana
  • Pasaules Virtuve
  • Marinētas sviesta pupiņas ziemas krājumiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviesta pupiņas nomazgā, nogriež kātiņus un spicos tukšos galiņus. Sagriež gabaliņos ~ 4-5 cm. Nelielus burkānus nomizo, sagriež ripās.

    Katliņā visas marinādes daļas sajauc un ~ 5 minūtes pavāra.

    Pupiņas pamīšus ar burkāniem saber burkās, saliek virspusē šķēlītēs sagrieztu ķiploku, karstu marinādi virsū un burkas ciet, atdzesē un uz pagrabu.

    * marinādi pirms liešanas kārtīgi samaisa, lai eļļa nesastātos virsū.

    Iesūtīja: ritaa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form