8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas filejas sāls malti melnie pipari1 paciņa majonēze2 olas ķiploks2 ĒKkartupeļu milti garšvielas
Sagatavošana
1
Filejas sagriež gareniski šķēlēs, viegli izdauza ar gaļas āmura plakano pusi, ierīvē ar sāli, pipariem.
2
Tad gatavo marinādi: majonēzi, sajauc ar olām, ķiplokiem, cieti un garšvielām. Visu sajauc un iemarinē fileju, tā lai gaļa ir nosegta un atstāj marinēties uz 1-2 h vai uz vidu nakti ledusskapī.
3
Cep uz pannas vai uz grila.
Iesūtīja: balss
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit