Foto: Shutterstock
Marinētas vistu karbonādes cepamas uz pannas vai pikniku sezonā uz grila restītēm.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas filejas sāls malti melnie pipari1 paciņa majonēze2 olas ķiploks2 ĒKkartupeļu milti garšvielas

Sagatavošana

1

Filejas sagriež gareniski šķēlēs, viegli izdauza ar gaļas āmura plakano pusi, ierīvē ar sāli, pipariem.

2

Tad gatavo marinādi: majonēzi, sajauc ar olām, ķiplokiem, cieti un garšvielām. Visu sajauc un iemarinē fileju, tā lai gaļa ir nosegta un atstāj marinēties uz 1-2 h vai uz vidu nakti ledusskapī.

3

Cep uz pannas vai uz grila.

Iesūtīja: balss

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!