20Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
zivs fileja MARINĀDEI:50 geļļa1 gab.citrona sula2 ĒKsinepes sāls PANĒŠANAI:1 gab.ola3 ĒKmilti3 ĒKrīvmaize sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Fileju sagriež strēmelītēs ( 1 cm biezumā).
2
Pagatavo marinādi: citrona sulu sajauc ar eļļu, sinepēm un sāli. Gabaliņus liek marinādē un marinē 1 stundu.
3
Iemarinētos zivs gabaliņus apviļā miltos, tad sakultā olā, tad rīvmaizē, kas sajaukta ar sāli un pipariem.
4
Cep taukvāres katlā 5 - 7 minūtes 160*C.
Pasniedz karstas ar majonēzi.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit