Foto: Shutterstock
Marinētas zivs nūjiņas katrai dienai vai svētku galdam.
20Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
zivs fileja MARINĀDEI:50 geļļa1 gab.citrona sula2 ĒKsinepes sāls PANĒŠANAI:1 gab.ola3 ĒKmilti3 ĒKrīvmaize sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Fileju sagriež strēmelītēs ( 1 cm biezumā).

2

Pagatavo marinādi: citrona sulu sajauc ar eļļu, sinepēm un sāli. Gabaliņus liek marinādē un marinē 1 stundu.

3

Iemarinētos zivs gabaliņus apviļā miltos, tad sakultā olā, tad rīvmaizē, kas sajaukta ar sāli un pipariem.

4

Cep taukvāres katlā 5 - 7 minūtes 160*C.

Pasniedz karstas ar majonēzi.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!