Marinētas zivs nūjiņas
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
zivs fileja
zivs fileja
Marinādei:
50 g
50 g eļļa
eļļa
1 gab.
1 gab. citrona sula
citrona sula
2 ĒK
2 ĒK sinepes
sinepes
 
sāls
sāls
Panēšanai:
1 gab.
1 gab. ola
ola
3 ĒK
3 ĒK milti
milti
3 ĒK
3 ĒK rīvmaize
rīvmaize
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Marinētas zivs nūjiņas katrai dienai vai svētku galdam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Fileju sagriež strēmelītēs ( 1 cm biezumā).

    Pagatavo marinādi: citrona sulu sajauc ar eļļu, sinepēm un sāli. Gabaliņus liek marinādē un marinē 1 stundu.

    Iemarinētos zivs gabaliņus apviļā miltos, tad sakultā olā, tad rīvmaizē, kas sajaukta ar sāli un pipariem.

    Cep taukvāres katlā 5 - 7 minūtes 160*C.

    Pasniedz karstas ar majonēzi.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form