Marinēti āboli kompotā ziemai
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Marinēti āboli - papildinājums kompotu plauktam.

Marinēšanai izvēlas labus ābolus bez tārpu caurumiem un plankumiem, sadursta miziņu, pārlej ar karstu ūdeni (85°C) un atdzesē tajā.

Pilda burkās, pārlej ar karstu marinādi un sterilizē 3 minūtes.

Marinādes pagatavošana: Uzvāra 450 g ūdens ar 400 g cukura, 6 krustnagliņām un smaržīgajiem pipariem, kā arī kanēli, atdzesē, izkāš, pielej 100 g 9% etiķa un ar šo marinādi pārlej ābolus.

Iesūtīja: XP

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form