Foto: Shutterstock
Marinēti burkāni - uzkodām, piedevām un ēdienu rotāšanai.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

0.5 kgburkāni2 glāzesūdens15 gcitronskābe4 gab.smaržīgie pipari1 glāzecukurs

Sagatavošana

1

Burkānus nomizo, izvāra pusmīkstus.

2

Burkānus sagriež vēlamā lieluma un formas gabalos, nokāš, liek sterilizētās burkās. Ja vēlas, var pievienot zariņu rozmarīna, lauru lapu vai citus garšaugus.

3

Uzvāra marinādi, liekot ūdenī visas sastāvdaļas un vārot, līdz ūdens sāk burbuļot.

4

Karstu pārlej burkāniem, patur, lai nedaudz ievelkas. Aizvāko.

Iesūtīja: Mocca

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!