Marinēti gurķi ar papriku un sīpoliem ziemai
Foto: Privātais arhīvs
Loading...
Sastāvdaļas

"Gurķīši nolasīti, taps kāds kārums ziemai. Šie ir mūsu mājās iecienīti salātiņi. Salāti nav jāpasterizē, tie stāv ļoti labi visu ziemu, un ledusskapis nav nepieciešams," recepti iesaka vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere.

No šī produktu daudzuma sanāk trīs 0.5 l burkas un viena 0.2 l burka salātu.

Sagriež gurķus, papriku un sīpolus.

Marinēti gurķi ar papriku un sīpoliem ziemai
Foto: Privātais arhīvs

Vāra marinādi, saliekot katlā visas sastāvdaļas.

Kad marināde vārās, ber iekšā sīpolus un karsē 5 minūtes.

Marinēti gurķi ar papriku un sīpoliem ziemai
Foto: Privātais arhīvs

Tad pievieno papriku, gurķus un karsē vēl 5 minūtes, visu maisot.

Marinēti gurķi ar papriku un sīpoliem ziemai
Foto: Privātais arhīvs

Karstu masu lej burkās un aizskrūvē ar vāciņiem.

Ja salātus pēc izņemšanas no burkas sagriež sīkāk, pievieno gabaliņos sagrieztus vārītos kartupeļus, krējumu un nedaudz majonēzes, sanāk gardi ātrie salāti ikdienai.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form