Marinēti kabači ar ķiplokiem un papriku
Foto: Shutterstock
3.0000 4
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg kabači
kabači
3-4 gab.
3-4 gab. paprika
paprika
6 gab.
6 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
5 gab.
5 gab. graudiņi melno un smaržīgo piparu
graudiņi melno un smaržīgo piparu
1 gab.
1 gab. bunte diļļu
bunte diļļu
0.5 l
0.5 l ūdens
ūdens
1.5 ĒK
1.5 ĒK sāls
sāls
2 ĒK
2 ĒK etiķis 9%
etiķis 9%
  • Salāti ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Marinēti kabači ar ķiplokiem un papriku.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabačus sagriež pāris cm biezās ripiņās un izņem sēklas.

    Papriku griež strēmelītēs.

    Sterilizētās burkās kārto dilles, ķiplokus, piparu graudiņus, kabačus un papriku.

    Sālsūdeni uzvāra, mazliet atdzesē un pielej etiķi. Šo sālījumu lej burkās, nosedz ar vāciņiem, sterilizē un aizvāko.

    Recepte no www.calis.lv arhīva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form