Marinēti ķiploki ziemas krājumiem
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Marinēti ķiploki pikantai piedevai uzreiz vai lietošanai ziemā.

Ķiplokus nomazgā un 1 min. tur vārošā ūdenī, notīra.

Uzvāra marinādi un liek tajā ķiplokus, vāra 4–5 minūtes. Ilgstošai glabāšanai uzreiz liek burkā un aizvāko, tūlītējai – strauji atdzesē un tad liek burkā.

Iesūtīja: Mocca

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form