Foto: Shutterstock
Marinēti pipari ar pētersīļa sakni burciņās priekš ziemas.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 glāzesūdens glāzeetiķis1 ĒKsāls1.5 ĒKcukurs pipari1 gab.pētersīļa sakne1 ĒKeļļa

Sagatavošana

1

Marinādes sastāvdaļas ielej katlā un uzvāra /izņemot sakni un eļļu, to liek katrā burciņā/.

2

Marinādi lej uz iztīrītiem pipariem burciņā, pa starpām liek pētersīļa saknes šķēles un pielej eļļu. Cik minūtes sterilizēju neatceros, bet ne ilgi - minūtes 10, lai nepaliek mīksti.

3

Tad burciņas aizvāko un atdzesē.

Iesūtīja: apinīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!