7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 glāzesūdens glāzeetiķis1 ĒKsāls1.5 ĒKcukurs pipari1 gab.pētersīļa sakne1 ĒKeļļa
Sagatavošana
1
Marinādes sastāvdaļas ielej katlā un uzvāra /izņemot sakni un eļļu, to liek katrā burciņā/.
2
Marinādi lej uz iztīrītiem pipariem burciņā, pa starpām liek pētersīļa saknes šķēles un pielej eļļu. Cik minūtes sterilizēju neatceros, bet ne ilgi - minūtes 10, lai nepaliek mīksti.
3
Tad burciņas aizvāko un atdzesē.
Iesūtīja: apinīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit