Marinēti redīsi
Foto: Publicitātes foto
4.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas

Marinēti redīsi būs koša un garšīga alternatīva mazsālītiem gurķiem. Varēsi tos izmantot gan kā piedevu gaļas un zivju ēdieniem, gan kā kraukšķīgu sastāvdaļu dārzeņu salātos. Recepti piedāvā Latvijas Meža dienu vēstnesis, "Restorāna 3" pavārs un meža garšu zinātājs Žanis-Raivo Behmanis.

Redīsus noskalo, liek katliņā, pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa.

Katliņam uzliek vāku, atstāj redīsus uz nakti marinādē.

Nākamajā rītā, kad redīsi ir gatavi, apsilda tos katliņā, līdz marināde "uzmet burbuli".

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form