
Loading...
Sastāvdaļas
5
5 vidēji lieli sīpoli
vidēji lieli sīpoli sauja
sauja kapāti zaļumi (dilles, pētersīļi)
kapāti zaļumi (dilles, pētersīļi) šķipsna
šķipsna melnie pipari
melnie pipari2 TK
2 TK cukurs
cukurs1 TK
1 TK sāls
sāls3 ĒK
3 ĒK ābolu etiķis
ābolu etiķis2
2 ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas5 ĒK
5 ĒK eļļa
eļļa2
2 lauru lapas
lauru lapasMarinēti sīpoli ir lieliska piedeva pie siļķes, mazsālīta laša, dažādām gaļas uzkodām un sviestmaizēm, šašlika un steika. Īpaši dekoratīvi izskatās marinēti sarkanie sīpoli. Sīpolu veidus var arī jaukt un izmantot gan sarkanos, gan dzeltenos sīpolus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Notīra un sagriež plānos gredzenos vai pusgredzenos sīpolus. Sakapā pēc izvēles zaļumus (dilles vai pētersīļus).
Sīpolus liek dziļā bļodā, samaisa ar zaļumiem, svaigi maltiem melnajiem pipariem, cukuru un sāli. Pa virsu uzliek lauru lapas. Pāri lej etiķi un izmaisa.
Katliņā ielej eļļu un sakarsē kopā ar ķiploka daiviņām. Karstu eļļu lej pāri sīpoliem, izmaisa. Kad sīpoli atdzisuši, izņem lauru lapas, ķiploku, liek burciņā un glabā ledusskapī. Izmanto pēc vajadzības.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.