8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
tomāti ķiploki bulgāru pipari selerijas2 lūdens2 ĒKsāls8 ĒKcukurs100 getiķis 9%
Sagatavošana
1
Tomātiem izgriež zaļo serdi un tās vietā ieliek ķiploka daiviņas pusīti.
2
3 l burkas apakšā liek seleriju zaļumus, kārtu ar tomātiem, kārtu ar pipariem (var sagriezt uz pusēm vai smalkāk, vai likt veselus - atkarīgs no to lieluma), atkal kārtu selerijas, tomātus, piparus un tā līdz burka pilna. Virsējā kārtā liek selerijas.
3
Pagatavo marinādi: uz 2 l verdoša ūdens, pievieno 2 ĒK sāls un 8 ĒK cukura. Samaisa.
4
Verdošo marinādi lej uz burkā, pagaida 10 - 15 minūtes un marinādi nolej. Marinādi atkal uzvāra, pievieno etiķi un atkal pārlej tomātus. Burkas aizvāko.
Iesūtīja: Vitas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit