Marinēti tomātiņi ar ķiplokiem drīzai apēšanai
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Tev būs nepieciešamas vien piecas minūtes, lai paveiktu sagatavošanas darbus tomātu marinēšanai. Gardo rezultātu varēsi baudīt jau nākamajā dienā, bet ar katru nākamo dienu tomātiņi garšos vēl labāk. Pārbaudītu ātri marinēto tomātu recepti iesaka mūsu lasītāja Inga Ezeriņa.

Katra tomāta apakšdaļā ar asu nazi veic krustenisku iegriezumu. Ķiplokus nomizo, sagriež biezās šķēlēs.

Polietilēna maisiņā liek saplucinātas dilles vai diļļu ziedus, tad saber iekšā tomātus, ķiplokus, sāli, cukuru un piparus.

Aiztaisa maisiņa galu un kārtīgi sakrata, lai visas satāvdaļas sajauktos.

Atstāj maisiņu uz galda istabas temperatūrā uz diennakti.

Pasniedz kā pikantu uzkodu vai piedevu grilētai gaļai, vārītiem kartupeļiem un citiem pamatēdieniem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form