Marinēti tomātiņi ar ķiplokiem drīzai apēšanai
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg nelieli, stingri tomāti
nelieli, stingri tomāti
sauja
sauja dilles vai diļļu ziedi
dilles vai diļļu ziedi
1 TK
1 TK sāls
sāls
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
7-8
7-8 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 TK
1 TK melno piparu graudi
melno piparu graudi
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Marinēšana
  • Sālīšana un mazsālīšana
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Tev būs nepieciešamas vien piecas minūtes, lai paveiktu sagatavošanas darbus tomātu marinēšanai. Gardo rezultātu varēsi baudīt jau nākamajā dienā, bet ar katru nākamo dienu tomātiņi garšos vēl labāk. Pārbaudītu ātri marinēto tomātu recepti iesaka mūsu lasītāja Inga Ezeriņa.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katra tomāta apakšdaļā ar asu nazi veic krustenisku iegriezumu. Ķiplokus nomizo, sagriež biezās šķēlēs.

    Polietilēna maisiņā liek saplucinātas dilles vai diļļu ziedus, tad saber iekšā tomātus, ķiplokus, sāli, cukuru un piparus.

    Aiztaisa maisiņa galu un kārtīgi sakrata, lai visas satāvdaļas sajauktos.

    Atstāj maisiņu uz galda istabas temperatūrā uz diennakti.

    Pasniedz kā pikantu uzkodu vai piedevu grilētai gaļai, vārītiem kartupeļiem un citiem pamatēdieniem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form