
Tev būs nepieciešamas vien piecas minūtes, lai paveiktu sagatavošanas darbus tomātu marinēšanai. Gardo rezultātu varēsi baudīt jau nākamajā dienā, bet ar katru nākamo dienu tomātiņi garšos vēl labāk. Pārbaudītu ātri marinēto tomātu recepti iesaka mūsu lasītāja Inga Ezeriņa.
Katra tomāta apakšdaļā ar asu nazi veic krustenisku iegriezumu. Ķiplokus nomizo, sagriež biezās šķēlēs.
Polietilēna maisiņā liek saplucinātas dilles vai diļļu ziedus, tad saber iekšā tomātus, ķiplokus, sāli, cukuru un piparus.
Aiztaisa maisiņa galu un kārtīgi sakrata, lai visas satāvdaļas sajauktos.
Atstāj maisiņu uz galda istabas temperatūrā uz diennakti.
Pasniedz kā pikantu uzkodu vai piedevu grilētai gaļai, vārītiem kartupeļiem un citiem pamatēdieniem.
Lai labi garšo!