Marinēts liellopa cepetis ar čimičuri mērci
Foto: Shutterstock
4.0000 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Īpašiem viesiem – marinēts liellopa filejas cepetis ar čimičuri mērci.

Vispirms pagatavo marinādi: ūdenī vāra sagrieztus sīpolus, piparus, lauru lapu, ķiplokus, pievieno etiķi, rozmarīnu, cukuru, atdzesē.

Gaļu liek traukā, pārlej marinādi, lai gaļa būtu segta, un marinē 1–2 dienas.

Pēc tam gaļu no marinādes izņem, ieberž ar sāli, apcep minūti no katras puses pannā, iepriekš sakarsētā eļļā.

Liek iepriekš līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī, cep vēl aptuveni 10–12 minūtes, pa reizei aplaistot ar marinādi, līdz gaļa gatava.

Pasniedz ar atsvaidzinošo čimičuri mērci, ko pagatavo, sekojot šīs receptes norādījumiem.

Padoms: cepeti var gatavot arī uz grila.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form