Foto: Shutterstock
Marmelāde no ābolu biezeņa bez krāsvielām un piedevām.
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ābolu biezenis cukurs ūdens

Sagatavošana

1

Ja ābolu biezenis gatavots no vasaras āboliem vai kritušajiem āboliem, ūdens vietā jāņem skāba ogu sula (uz 1 kg biezeņa 600 gr cukura).

2

Marmelādi vāra traukā uz lēnas uguns, patstāvīgi maisot, līdz masa vairs nelīp pie trauka dibena.

3

Gatavu marmelādi izlej ar aukstu ūdeni izskalotā traukā, paplātē vai uz cepamā papīra, kas ietaukots ar sviestu.

4

Marmelādes masu izlīdzina vienmērīgā kārtā un ļauj gaisā apžūt.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!