Marmelāde no ābolu biezeņa našķim
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Marmelāde no ābolu biezeņa bez krāsvielām un piedevām.

Ja ābolu biezenis gatavots no vasaras āboliem vai kritušajiem āboliem, ūdens vietā jāņem skāba ogu sula (uz 1 kg biezeņa 600 gr cukura).

Marmelādi vāra traukā uz lēnas uguns, patstāvīgi maisot, līdz masa vairs nelīp pie trauka dibena.

Gatavu marmelādi izlej ar aukstu ūdeni izskalotā traukā, paplātē vai uz cepamā papīra, kas ietaukots ar sviestu.

Marmelādes masu izlīdzina vienmērīgā kārtā un ļauj gaisā apžūt.

Iesūtīja: XP

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form