Marmelādes kēkss
Foto: Shutterstock
3.0833 12
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši pagatavojams marmelādes kēkss.

Cukuru sakuļ ar olām, pierīvē sviestu, citrona miziņu, miltus un samaisa.

Marmelādi sagriež gabaliņos un iemaisa mīklā. Mīklu lej ietaukotā kēksa veidnē.

Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180*C un cep līdz kēkss gatavs (maliņas ar brūnu garoziņu, iedurot koka skaliņu – izņemot tas nav lipīgs).

Gatavu un atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Lidija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form