Marmelādes kēkss
Foto: Shutterstock
3.0000 13
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
170 g
170 g sviests
sviests
150 g
150 g cukurs
cukurs
2 gab.
2 gab. olas
olas
350 g
350 g milti
milti
100 g
100 g marmelāde
marmelāde
0.5 gab.
0.5 gab. rīvēta citrona miziņa
rīvēta citrona miziņa
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Kēksi
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojams marmelādes kēkss.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cukuru sakuļ ar olām, pierīvē sviestu, citrona miziņu, miltus un samaisa.

    Marmelādi sagriež gabaliņos un iemaisa mīklā. Mīklu lej ietaukotā kēksa veidnē.

    Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180*C un cep līdz kēkss gatavs (maliņas ar brūnu garoziņu, iedurot koka skaliņu – izņemot tas nav lipīgs).

    Gatavu un atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.

    Iesūtīja: Lidija

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form