Maskarpones krēma torte no gatavajām biskvīta ripām
Foto: Shutterstock
3.4286 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maskarpones un biskvīta torte no pirktajām brūnā biskvīta ripām.

Nopērku veikalā jau gatavās biskvīta ripas, bet obligāti brūnās.

Tad maskarponi (var Filadelfijas vai citu bezpiedevu krēmsieru) sieru saputoju kopā ar nedaudz cukuru(pēc garšas) un vaniļas cukuru.

Ja gribas vairāk, tad var pielikt klāt saputotu putukrējumu, rozīnes vai sasmalcinātus žāvētos augļus.

Galvenais - puto ar vismazāko miksera ātrumu. Nu tad nu liek starp kārtām maskarpones masu. Kopā ar brūno biskvītu dod ļoti interesantu garšu.

Tad krēmu ziež uz biskvīta ripām. Augšējo krēma kārtu pārkaisa ar kakao.

Iesūtīja: smaidam!

Comment Form