60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 gab.paciņas selgas cepumi200 gsviests konjaks vai brendijs4 gab.olas cukurs vaniļas cukurs mascarpone
Sagatavošana
1
Pamatnei: 2 paciņas cepumu sadrupinātu, samaisa ar 1 paciņu sviesta un nedaudz pievieno vai nu konjaku vai brendiju (var arī neko). Šo masu izliek pa formas apakšu. Cepamo formu iepriekš izklāj ar cepamo papīru.
2
Pildījumam: sakuļ 4 olas ar cukuru un vanilīna cukuru. Piemaisa maskarpone sieru (oriģinālā receptē ir 8 olas, 2 mazās paciņas maskarpone un 2 Filadelfijas siera. Bet sanāk arī citās kombinācijās).
3
Var pievienot nedaudz citrona sulas. Šo masu lej pāri pamatnei no cepumu masas.
4
Tad visu liek cepeškrāsnī un cep 180-200*C ~40 minūtes, līdz siera masa nav šķidra. Iesaku krāsns durtiņas paturēt pusvirus, līdz kūka atdziest, jo citādāk, kūkas augša saplaisās.
Iesūtīja: Anjēze
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit