Maskarpones siera kūka
Foto: Shutterstock
3.0000 11
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maskarpones siera kūka, kas garšos pat kūku neēdājiem.

Pamatnei: 2 paciņas cepumu sadrupinātu, samaisa ar 1 paciņu sviesta un nedaudz pievieno vai nu konjaku vai brendiju (var arī neko). Šo masu izliek pa formas apakšu. Cepamo formu iepriekš izklāj ar cepamo papīru.

Pildījumam: sakuļ 4 olas ar cukuru un vanilīna cukuru. Piemaisa maskarpone sieru (oriģinālā receptē ir 8 olas, 2 mazās paciņas maskarpone un 2 Filadelfijas siera. Bet sanāk arī citās kombinācijās).

Var pievienot nedaudz citrona sulas. Šo masu lej pāri pamatnei no cepumu masas.

Tad visu liek cepeškrāsnī un cep 180-200*C ~40 minūtes, līdz siera masa nav šķidra. Iesaku krāsns durtiņas paturēt pusvirus, līdz kūka atdziest, jo citādāk, kūkas augša saplaisās.

Iesūtīja: Anjēze

Source

Tags

Siera kūkas Bērnu ballītes ēdieni Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Cepeškrāsns Cepumi Cukurs Konjaks Mascarpone Olas Sviests Vaniļas cukurs Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Tortes un kūkas viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form