Maskarpones un citronu krēma kārtojums ar cepumu drumstalām
Foto: Privātais arhīvs
4.5000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
CITRONU KRĒMAM
150 ml
DRUMSTALĀM
MASKARPONES KRĒMAM
1/2 glāze

Gards, svaigs un citronīgs deserts glāzītēs. Recepti, izmantojot "Tasty" recepšu iesūtīšanai paredzēto formu, iesūtījusi mūsu lasītāja Zane.

Citronu vārīto krēmu gatavo iepriekšējā dienā, lai tas pa nakti stāv ledusskapī. Citronu sulu lej katliņā, pievieno cukuru, iesit olas, ar putojamo slotiņu visu viegli samaisa kopā.

Pievieno sviestu un liek karsēt uz nelielas liesmas. Maisa, līdz masa sabiezē un uzmet pirmos burbuļus.

Pārlej krēmu bļodā, pārklāj ar pārtikas plēvi, piespiežot to pie krēma, lai starp krēmu un plēvi nepaliek gaiss. Liek ledusskapī uz nakti.

Cepumu drumstalām samaļ pilngraudu cepumus ar sviestu.

Gatavo maskarpones krēmu. Maskarponi ar cukuru kuļ ar mikseri, pievieno tam apmēram trešdaļu iepriekš pagtavotā citronu krēma, sajauc visu kopā, pielej saldo krējumu un kuļ, līdz izveidojas biezs, stingrs krēms.

Deserta trauciņos vai glāzēs kārto cepumu drupačas, tad maskarpones krēmu, nedaudz citronu krēmu, vēlreiz maskarpones krēmu. Pa virsu uzdrupina vēl cepumiņus.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form